"Батьківщина" - Лавриновичу: абориген теж може бути притягнутий до суду

Середа, 20 червня 2012, 19:07

У президента Віктора Януковича зрозуміли, що за брехню іноземним ЗМІ доведеться відповідати перед незалежним судом.

Про це заявили в прес-службі партії "Батьківщина", у відповідь на заяву міністра юстиції Олександра Лавриновича щодо виконання рішень іноземних судів в Україні.

"Не пройшло й трьох днів після гучних заяв Віктора Януковича про те, що він готовий бігти до суду, якщо опозиція знайде докази та аргументи для притягнення його до відповідальності, як на Банковій перелякались такого сценарію та дали задній хід", - зазначили в партії.

"До влади Януковича нарешті дійшло, що в іноземних судах рішення під суфлер Банкової не ухвалюють", - йдеться в повідомленні.

"Оскільки влада знає, що завинила, розуміє, що стовідсотково програє в чесних судах і що колись треба буде відповідати за брехню, злочини та сфабриковані справи, міністр юстиції Олександр Лавринович невдало спробував зберегти обличчя режиму", - вважають в "Батьківщині".

"Головний юрист країни" повідомив сьогодні журналістам, що Україна не зобов’язана виконувати рішення іноземних судів. Вочевидь, влада готова виконувати лише рішення кишенькового Печерського районного суду", - заявили в партії Юлії Тимошенко.

"Фізик" Лавринович мав би знати, що якщо абориген із Зімбабве буде розповсюджувати брехню в українських ЗМІ, то навіть громадянин Зімбабве може бути притягнутий до українського суду через свою брехню", - уточнили в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування