Кандидат у депутати істерикою довела суддю до самовідводу

Четвер, 21 червня 2012, 13:51

Розгляд позову телеведучої Наталії Розинської до начальника управління зв'язків з громадськістю МВС Володимира Поліщука відкладено.

Про це повідомив адвокат Поліщука Віктор Чевгуз після завершення попереднього судового слухання позову Розинської, передає "Обком" з посиланням на УНІАН.

Суд відклали через самовідвід судді Печерського райсуду Києва Світлани Волкової.

За словами адвоката, в ході судового засідання Розинська влаштувала скандал, під час якого закликала головуючу задовольнити її клопотання про відвід, оскільки нібито та колись прийняла неправомірне рішення за скаргою екс-майора Управління Держохорони Миколи Мельниченка, якого телеведуча називає своїм цивільним чоловіком.

Як сказав Чевгуз, суддя винесла рішення про самовідвід, зазначивши, що Розинська їй погрожувала, але суддя не мотивувала, як і коли це відбувалося.

В свою чергу адвокат Розинської Микола Неділько повідомив, що "під час судового засідання Розинська не влаштовувала скандалу з суддею".

"Був певний скандал між Чевгузом і Розинською, але не з суддею", - запевнив адвокат.

Неділько відзначив, що "існує розподіл автоматизований справ між суддями, але як так трапляється, що комп’ютер обирає одного і того ж суддю незрозуміло".

"Це вже сімейний суддя. У Розинської виник сумнів, і вона заявила відвід. Після перерви Волкова оголосила самовідвід, при цьому у відводі заявила, що Розинська їй погрожувала", - заявив адвокат.

"У нас є відео спілкування Розинської і судді. Погроз не було. Будемо подавати позов про захист честі проти судді Волкової. Це було зроблено для того, щоб сформувати враження, що Розинська скандалістка", - підсумував він.

Як повідомлялося, увечері 16 травня Розинську побили у під'їзді власного будинку двоє невідомих. За фактом нападу було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 КК ("хуліганство").

До того Розинська стверджувала, що 2 травня в центрі Києва її побили, погрожуючи пістолетами, п'ять співробітників ДАІ.

Розинська заявила, що Поліщук своїми заявами "тиснув" і "залякував".

Як відомо, телеведуча має намір балотуватися до Верховної Ради від Радикальної партії Олега Ляшка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News