Податкова: журналіста "заламали" бо був неадекватний

Четвер, 21 червня 2012, 15:26

Працівники Державної податкової служби затримали журналіста інтернет-видання "Коррдон" Максима Касьянова через неадекватну поведінку.

Про це у четвер повідомляє прес-служба ДПС у Донецькій області.

У відомстві зазначили, що інцидент стався 20 червня у ході перевірки за участі глави Донецької ОДА Андрія Шишацького і першого заступника глави ДПС України Андрія Головача щодо запобігання незаконному продажу фальсифікованої алкогольної продукції.

Оперативні працівники ДПС у Донецькій області, знаходячись перед входом до супермаркету, звернули увагу "на людину з неадекватною поведінкою (різкі рухи, наявність сумнівного предмету за ременем брюк)".

"Під час під'їзду машини з керівництвом до супермаркету цей чоловік, тримаючись за предмет, почав швидко пересуватися у бік машини. Не будучи впевненими в його намірах, співробітники ДПС у Донецькій області вимушені були притримати його", - додали в податковій.

"Людина почала вести себе істерично, не відпускаючи руки від сумнівного предмету", - додали в прес-службі.

"Під час затримання у чоловіка випала викрутка значних розмірів. Свої дії затримана особа пояснити не змогла", - підсумували в податковій.

В свою чергу сам Касьянов на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив, що його примусили написати зізнання в підготовці замаху на губернатора, передає УНІАН.

Касьянов уточнив, що зробив це, щоб вийти з прокуратури, і зазначив: "Адже я дійсно готував замах на імідж губернатора".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News