Гриценко каже, що "дружить" з Третьяковим без зобов’язань

Четвер, 21 червня 2012, 20:02

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко спростовує інформацію про те, що кандидатів до списку об’єднаної опозиції за його квотою просуває Олександр Третьяков.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Так Гриценко прокоментував заяву "регіонала" Вадима Колесніченка про те, що "поява Едуарда Зейналова у списку за його квотою говорить про те, що в ситуацію втрутився Олександр Третьяков".

"Це маячня. Тою мовою, якою говорить Колесніченко – "бред". Я поважаю Едуарда Зейналова, але він не є членом "Громадянської позиції" і він не рекомендований до списку", - сказав він.

Гриценко також визнав, що Третьяков надавав допомогу "Громадянській позиції".

"Третьяков не є членом "Громадянської позиції", він також не рекомендований нами ні до списку, ні до округу. Так, він підтримував "Громадянську позицію", але свою підтримку він жодним чином не обумовлював і завжди підкреслював, що це не накладає жодних зобов’язань на "Громадянську позицію", - сказав він.

Коментуючи своє входження до об’єднаної опозиції попри критику її представників у минулому, Гриценко заявив:

"І оцінки Тендерної палати, депутати якої сиділи тоді у фракції БЮТ, і оцінки РосУкрЕнерго, депутати якої сиділи у фракції Партії регіонів, не змінилися. Але час змінює людей. Ми вже почули свого часу і критичні оцінки підбору людей до фракції Юлії Тимошенко, і визнання цілої низки помилок. Ми почули переоцінку голосування закону про вибори. Тому ми можемо рухатися вперед".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування