Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутата розшукують через бомбу на набережній в Києві?

П'ятниця, 22 червня 2012, 14:15

У МВС розслідують факт закладання бомби на набережній в Києві і пов'язують депутата від НУНС Володимира Ар'єва із людьми, причетними до цього.

Такий висновок можна зробити з запису Ар'єва у його Facebook.

"Вельми підозріла історія сталася сьогодні. Зателефонувала мені жінка і розповіла наступне. Вранці прийшов до неї міліціонер - заступник начальника 3-го територіального відділу Голосіївського РУВС у Києві Андрій Черніченко", - написав він.

"Почав казати що вони шукають якихось людей, причетних до закладання бомби (!) на набережній в Києві", - додав він.

За словами депутата, Черніченко взяв у цієї жінки слухавку і почав набирати номера телефонів зі свого списку у зошиті, щоб перевірити чи є ті номери у її записнику.

"Першим, за її словами, був номер її квартиранта Антона Познюка, а потім цей міліціонер набрав мій номер. Він у записнику не відобразився, після чого міліціонер залишив жінці свої координати і попрощався", - написав Ар'єв.

Він додав, що жінка зателефонувала йому (не знаючи до кого телефонує!), щоб попередити про такий візит.

"За це я їй вдячний - громадяни ще готові підтримувати один одного! Далі я набрав цього Андрія Черніченка. Міліціонер був дуже здивований тим, що я знаю про його ранковий візит. Весь час намагався дізнатися чи я знаю Антона Познюка (перший раз чую!). На мої питання пообіцяв відповісти при особистій зустрічі. Їду туди. Як щось знатиму напишу. Може вже з мене терориста намагаються зробити?" – додав депутат. 

Пізніше Ар'єв після спілкування з Черніченко повідомив, що за слова правоохоронця ніякої справи про бомбу немає, мовляв його в оману ввели.

"Шукають квартиранта жінки за хуліганство. Це вона неправильно номер набрала, навіть показав список якихось телефонів, де один дійсно відрізняється на одну цифру від мого", - написав Ар'єв.

"Є два питання, на які я не отримав зрозумілої відповіді. По-перше, чому мені не заперечили про існування "бомбової" справи під час мого першого дзвінка до міліціонера? Він каже що не зрозумів", - додав депутат.

За його словами список телефонів був на останній сторінці тому він висуну припущення, що його могли написати протягом останніх годин.

"І ще одне - під час нашої розмови був дзвінок, очевидно "згори". Черніченко в трубку сказав що "якраз говоримо", - повідоми Ар'єв.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...