Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Водій проїхався біля "Олімпійського" з ДАІшником на капоті

Неділя, 24 червня 2012, 19:20

Водій Toyota RAV4 травмував двох співробітників ДАІ, заїхавши за огороджену через Євро-2012 зону навколо НСК "Олімпійський".

Як повідомляє прес-служба київської міліції, близько 14-ої години на перехресті вулиць Басейна та Еспланадна водій автомобіля Toyota RAV4 намагався заїхати до півторакілометрової зони навколо НСК "Олімпійський", на якій перекрито рух транспорту.

Працівники ДАІ попросили водія надати перепустку, яка дозволяє рух по даній зоні. У зв’язку з тим, що він такої перепустки не мав, йому було відмовлено в проїзді на зазначену територію.

Водій проігнорував заборону та, порушуючи ПДР, збив тимчасово встановлені дорожні знаки та огородження і продовжив рухатися в напрямку вулиці Шовковичної. Працівники ДАІ почали переслідувати правопорушника.

На вулиці Кропивницького, 10, біля підземного паркінгу, водій "Toyota" зупинився перед зачиненими воротами.

Працівники ДАІ підійшли до його автівки. Але чоловік не тільки відмовився надати документи, а й ще заблокував двері та вікна машини. Одразу ж почав комусь телефонувати, не реагуючи на вимоги працівників міліції надати документи та пояснити свою поведінку.

У цей момент ворота підземного паркінгу відкрилися, водій раптово почав рухатися вперед. В цей момент один працівник ДАІ стояв поруч дверей з водійської сторони, інший – перед капотом автомобіля.

Одного правоохоронця від зіткнення з автомобілем відкинуло вбік на металеву трубу, а іншого – від удару викинуло на капот "Toyota". При цьому водій не зупинився, продовжуючи рухатися до підземного паркінгу з інспектором ДАІ на капоті.

Через деякий час зупинивши машину у підземному паркінгу, водій почав тікати, але був затриманий працівниками міліції.

Один працівник ДАІ з різними травмами каретою швидкої допомоги доставлений до лікарняного закладу. Остаточний діагноз йому буде поставлено лікарями тільки після ретельного обстеження. Другому інспекторові медична допомога надана на місці. Він продовжує нести службу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування