Дерево на Хрещатику постраждало від українця, після матчу було все спокійно

Понеділок, 25 червня 2012, 09:45

Матч чемпіонату Європи з футболу 2012 між збірними Англії й Італії, а також вечір і ніч після нього в Києві пройшли спокійно.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на відділ зі зв'язків із громадськістю ГУ МДС України в Києві.

"Усе пройшло без серйозних порушень громадського порядку", - повідомили  у МВС Києва.

Фото Оксани Денисової 

У головкомі нагадали, що правопорядок забезпечували 6900 правоохоронців, включаючи військовослужбовців внутрішніх військ.

На стадіоні "Олімпійський" під час матчу перебувало 57 тис. уболівальників, з яких 4 тисячи англійських і 1,5 тис італійських фанів.

У фан-зоні перебувало понад 10 тис осіб, по закінченні матчу вболівальники швидко розійшлися.

По периметру стадіону правопорядок забезпечували більше півтори тисяч міліціонерів, і у фан-зоні більше 2500 правоохоронців.

Також у головкомі повідомили, що біля столичної фан-зони на Хрещатику стюарти й співробітники правоохоронних органів зняли з дерева українського вболівальника з Полтавської області.

" 20-річний чоловік, житель Полтавської області, заліз на липу біля фан-зони. Стюарти й міліція кілька хвилин намагалися вмовити його злізти добровільно. Коли це не допомогло, вони спробували зняти його з дерева, у результаті чого парубок зламав гілку, на якій сидів, і впав вниз", - повідомили в столичному головкомі міліції.

Фото Оксани Коваленко 

 

 

Правопорушник цілий, але в найближчому відділення міліції на нього складуть протокол за пошкодження зеленого насадження.

Інтерфакс, УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...