Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євро-2012 побило рекорди

Понеділок, 25 червня 2012, 14:26

Євро-2012 зібрало найбільшу аудиторію в історії.

Як повідомляє інформаційний цент "Україна 2012", за підсумками групової стадії та чвертьфіналів арени турніру відвідали вже близько 1,3 мільйона вболівальників.

"Це рекордна кількість глядачів згідно офіційної статистики УЄФА", - йдеться у повідомленні.
 
"З врахуванням наступних трьох матчів, які пройдуть на найбільших аренах турніру, зокрема, на фінал НСК "Олімпійський" продано близько 65 тисяч квитків, можна прогнозувати, що показник відвідуваності усіх матчів Євро-2012 перевищить 1 млн 400 тисяч вболівальників", - зазначається у повідомленні.

Директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський також заявив, що київська фан-зона б’є рекорди за відвідуваністю фанів.

"Київська фан-зона б’є всі рекорди за відвідуваністю", - сказав він на брифінгу під час відвідування фан-посольства на Бессарабській площі в понеділок у Києві

"У нас у цілому в фан-зонах України побувало 2 млн 700 тис. відвідувачів, із них 1 млн 200 тис. тільки в Києві", - цитує Лубківського "Інтерфакс-Україна".

Директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні додав, що київська фан-зона найбільш відвідувана серед усіх фан-зон турніру, і незважаючи на те, що українська збірна вже не грає, все одно відвідуваність цієї території досить висока.

"Тому цей проект ми вважаємо успішним", - резюмував Лубківський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування