Прес-служба Саламатіна запевняє, що солдатів не змусять виписати худобу

Понеділок, 25 червня 2012, 17:56

Міністерство оборони заявляє, що не має наміру вводити нові види госпдіяльності для військових частин.

Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на прес-службу Міноборони.

Як відомо, раніше з'явилася інформація, що міністр Дмитро Саламатін запропонував військовим зайнятися розведенням великої рогатої худоби, буйволів, домашньої птиці, а також випасом свиней, овець і вирощуванням ягід.

"Приводом появи такої інформації став документ, спрямований до Кабінету міністрів для уточнення та внесення змін у вже наявні нормативні документи, що регламентують види господарської діяльності всіх військових формувань відповідно до нового Національного класифікатору України", - повідомили у міністерстві.

"Так ось, проектом даної постанови уряду на Збройні Сили не покладаються такі види господарської діяльності, як розведення великої рогатої худоби, свиней, птахів, вирощування зернових культур, а також лову риби та раків", - зазначили в Міноборони.

"Це давним-давно було виключено з усіх свідоцтв про реєстрацію військових частин, як суб'єктів господарської діяльності в армії і на флоті. Але багато чого з перерахованого залишилося властиво іншим військовим формуванням, що не входять в сферу управління Міноборони", - уточнили в прес-службі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування