VIPи залишають по 1,5 тисячі доларів у закритих клубах

Середа, 27 червня 2012, 09:50

Депутати, бізнесмени й зірки воліють відпочивати в закритих закладах і залишають там не менше 1,5 тисяч доларів за вечір.

Про це пише газета Сегодня.

У заклади для обраних у Києві можна потрапити тільки на особисте запрошення.

Одне з них, наприклад, у пентхаузі житлової висотки неподалік від Бессарабки.

"Клуб зробили із квартири майже 500 кв. м на 16-му поверсі, звідки є вихід на оглядову площадку, таке відчуття, що перебуваєш на даху. Потрапити в клуб можна тільки на запрошення у вигляді СМС на мобілці. Його на вході потрібно продемонструвати охоронцю, що викликає ліфт і підніме вас прямо туди", - розповіла телеведуча музичного каналу.

Ще один закритий заклад - одноповерховий "особняк" посередині Жукова острова. Потрапити сюди можна тільки на машині, переборовши кілька постів охорони в компанії постійних відвідувачів.

"Клієнтів тут знають в обличчя або спеціально запрошують. Інакше кажучи, якщо у вас немає друга-депутата, ви сюди не потрапите", - розповів один із клієнтів клубу шоумен Ігор Посипайко.

Інтер'єр всіх закритих закладів Києва чимсь схожий. "Вони виконані в купецькому стилі. Скрізь є дерево, м'які затишні меблі, люстри зі стразами "Сваровськи", але ніякого золота або дорогоцінних каменів", - розповіла ресторатора Маргарита Січкарь.

Ще одна особливість закритих закладів - ніде не потрібно платити за вхід, оскільки клієнт за вечір залишить не менш $1,5 тис.

"Можу посидіти на $1,5-2 тис. Не замовляю нічого особливого - вино або віскі, і обов'язково щось із національної кухні. Тільки тут і можу поїсти нормальної їжі, тому що дружина божевільна на всяких заморських вишуканостях", - розповів народний депутат, постійний гість клубу на Жуковому острові.

У меню VIP-клубів завжди присутні національні страви й суши. Алкогольна карта невелика: віскі, горілка, елітне шампанське типу "Дом Періньон", пляшкове пиво й обов'язково найкращі вина.

Розважаються VIP-гості в клубах з розмахом. "Запрошують різні поп-групи, ну й діджеїв усяких", - сказав депутат Київради.

Розрядитися, говорить Січкарь, еліті допомагають і закриті казино або VIP-борделі, які теж працюють за принципом - тільки для своїх. "Бізнесменам же розрядка потрібна, от вони й ходять у такі заклади", - розповіла Січкарь.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування