Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хабарник за 40 тисяч разів відкупився від СІЗО

Середа, 27 червня 2012, 12:11

У Черкасах чиновника, що підозрюється у вимаганні й одержанні хабарів на суму понад 200 тисяч гривень, рішенням суду другий раз відпустили під заставу.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на управління МВС України в Черкаській області.

Згідно з повідомленням, Придніпровським районним судом міста Черкаси керівника Черкаської регіональної служби Державного ветеринарно-санітарного контролю й нагляду на державному кордоні другий раз після затримки відпустили під грошову заставу в 20 тисяч гривень.

Як повідомлялося, чиновника затримали, коли він одержав хабар за сприяння у видачі ветеринарних сертифікатів на сировину тваринного походження й безперешкодний експорт продукції закордон.

Після проведення обшуків у службовому кабінеті фігуранта були виявлені й вилучені гроші й документи, що підтверджують його злочинну діяльність.

Була порушена кримінальна справа по ч.3 ст.368 КК України "Хабарництво".

На сьогоднішній день, слідством установлено ще 5 епізодів злочинної діяльності чиновника, по яких додатково порушені кримінальні справи.

Прокуратурою Черкаської області на рішення районного суду про зміну запобіжного заходу щодо затриманого чиновника спрямовано апеляцію в апеляційний суд області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування