Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко говорила з юристами без камери

Четвер, 28 червня 2012, 17:41

Зустріч екс-прем'єра Юлії Тимошенко з юристами компанії Skadden тривала протягом чотирьох годин.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби, зустріч проходила безпосередньо у палаті Тимошенко у присутності її захисника Сергія Власенка.

Сама екс-прем’єрка не заперечувала щодо проведення запланованої зустрічі, про що вона подала відповідну письмову заяву.

За підсумками проведеної зустрічі будь-яких коментарів або заяв ні від американських експертів, ні від Власенка на адресу керівництва ЦКЛ або Качанівської виправної колонії не надходило.

Додатково ДПтС України інформує, що по прибуттю американських експертів до ЦКЛ "Укрзалізниці" Власенко в ультимативній формі вимагав здійснення відеозйомки зустрічі, що заборонено чинним українським законодавством.

Дозвіл на відеозйомку зустрічі надано не було, а Власенку та експертам було роз’яснено, що у відповідності до вимог наказів ДПтС України пронесення та територію охоронюваного об’єкта будь-якої теле-, радіо-, аудіо- чи відеоапаратури заборонено.

"І адвокат, і експерти з розумінням віднеслись до існуючих вимог українського законодавства, і після отримання відповідних роз’яснень не мали ніяких заперечень та проводили зустріч з Тимошенко без використання відео зйомки", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування