Журналіста побили на нелегальному штрафмайданчику

Четвер, 28 червня 2012, 21:07

На журналіста інтернет-видання "Дорожній контроль" напав невідомий та завдав тілесних ушкоджень.

Про це УНІАН повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

Як зазначається у повідомленні, 27 червня о 15.45 до чергової частини Деснянського РУ ГУМВС України в м. Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що на спецмайданчику на вул. Бальзака,16 невідомі намагаються заволодіти автомобілем. З метою з’ясування обставин на місце виїхала слідчо-оперативна група Деснянського райуправління міліції.

До працівників міліції звернувся громадянин, який працює відповідальним за видачу транспортних засобів на спецмайданчику та повідомив, що на територію спецмайданчика невідомі завдали йому тілесних ушкоджень та самовільно забрали автомобіль зі спецмайданчика.

Працівниками міліції було встановлено, що 26 червня о 3.30 на спецмайданчик по вул. Бальзака, 16 на евакуаторі було доставлено автомобіль "Саманд" та надано протокол огляду затримання автомобіля, що був складений працівником ДАІ Шевченківського РУ ГУМВС України в м.Києві за те, що водій керував автомобілем без посвідчення водія та документів на зазначений автомобіль.

Близько 16 години до спецмайданчика увірвалося двоє невідомих, один з яких тримав в руках відеокамеру та проводив відеозйомку. Невідомі почали самостійно, без дозволу охорони відкривати ворота спецмайданчика, між охоронцем та невідомими виникла штовханина, однин з прибулих, без відповідних документів, без дозволу охорони сів за кермо автомобіля "Саманд", що стояв на спецмайданчику та почав рухатися в бік воріт.

Охоронець, щоб завадити самовільному захопленню авто, намагався перекрити виїзд зі спецмайданчика, при цьому громадянин з камерою почав протидіяти охоронцю. Але не зважаючи на це, автомобіль "Саманд" виїхав за межі спецмайданчика.

Після цього о 16.07 до чергової частини Деснянського РУ ГУМВС України в м. Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення від громадянина, який працює журналістом інтернет-видання "Дорожній контроль" і повідомив, що о 15.30 по вул. Бальзака, 16 на нього напав невідомий.

Наразі правоохоронцями проводиться подальша перевірка. За результатами якої буде прийнято рішення згідно з законодавством.

Натомість активісти "Дорожнього контролю" заявляють, що виявили новий приватний нелегальний штрафмайданчик, який розташований в м. Києві на ж\м Троєщина за неіснуючою адресою, куди забрали авто водія, просто за розбиту фару.

Під час спроби з'ясувати на якій підставі працює даний штрафмайданчик, охоронець стоянки, умисно, з усієї сили наніс удар ліктем в обличчя журналіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзіндзя.

Все це спостерігала міліція, яка ніяким чином не перешкоджала протиправним діям. Після удару, охоронець продовжив погрожувати і нецензурно виражатися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:16
відеоГУР: Бомбардувальник Ту-22МЗ вдалося збити на відстані 300 кілометрів від України
10:10
Як зниклого безвісти визнають полоненим: що треба знати про ці статуси та шлях підтвердження з боку Росії
10:01
Туск домовлятиметься зі Столтенбергом і Сунаком про захист польського неба
09:58
Росія стала головним постачальником нафти до Індії, потіснивши частку ОПЕК до історичного мінімуму
09:57
Туск прокоментував затримання поляка, який допомагав РФ із замахом на Зеленського
09:49
Окупанти скасували парад у Криму на 9 травня
09:45
У Кривому Розі − приліт інфраструктурний об'єкт: 3 поранених
09:35
У Грузії четвертий вечір поспіль протестували проти закону про "іноагентів" у трьох містах
09:31
Безпрецедентний крок: демократи намагаються врятувати "проєкти Джонсона" з допомогою Україні
09:30
Нафта підскочила у ціні на 3 долари на тлі атаки Ізраїлю по Ірану
Усі новини...