Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал придумав, як зробити експертизу Тимошенко

П'ятниця, 29 червня 2012, 21:17

Судово-медичну експертизу стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко можна провести на підставі наявних медичних документів.

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, повідомляє прес-служба партії.

"У практиці таке бувало – це той випадок, коли особа не хоче йти на контакт, на співпрацю, і методів примусового характеру немає. Як взяти кров, якщо людина не хоче її здавати? Тоді ухвалюється рішення на підставі тих медичних аналізів, довідок, спостережень лікарями, які тривалий час спостерігали людину, щоб дати висновок: може брати вона участь (в судовому процесі) чи ні", – заявив Олійник.

Парламентарій зауважив, що в судовій практиці трапляються випадки, коли підсудний симулює погіршення стану здоров'я з метою затягування розгляду справи.

"У даному випадку всі очікують, що буде широкий тиск з боку Європи та буде прийняте політичне рішення. Але ми наполягаємо на правовому, а не на політичному рішенні", – наголосив Олійник.

Політик висловив думку, що намагання сторони Тимошенко затягнути судовий процес пов’язане зі справою про вбивство Євгена Щербаня.

"Брехати в суді безперспективно, і суддя досить швидко зрозуміє, де є брехня. Виникає питання: навіщо ж вона затягує цей процес, якщо можна вийти та сказати - ніяких свідків немає, ні з ким вона не зустрічалася? Але цього чомусь не робиться. Навпаки – застосовується технологія затягування процесу", – додав Олійник.

Як повідомлялося, у четвер захисник Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що екс-прем'єр відмовилася від огляду експертами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування