Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко ще може не приїхати до Києва?

Субота, 30 червня 2012, 15:25

Керівник прес-служби президента Білорусі Павло Легкий не підтвердив точно присутність Олександра Лукашенка в Києві у неділю.

"Президент запрошений до Києва. Для тих, хто дуже хвилюється з приводу присутності або відсутності Олександра Лукашенка на матчі, раджу включити в неділю телевізор (під час трансляції фіналу) і отримати відповідь на своє питання", - сказав він у коментарі Інтерфаксу.

Разом з тим, голова Ради міністрів Польщі Дональд Туск заявив, що президент Польщі Броніслав Коморовський, як й інші європейські високопосадовці, знайдуть "відповідну форму поводження" з Лукашенком на фіналі Євро-2012.

Він також вважає, що Лукашенку "мало б бути соромно показуватися на фіналі в Києві", повідомляє Укрінформ.

"Те, що світ думає про ситуацію в Білорусі, є незручністю для президента Лукашенка... Де б він не з’явився, нехай встидається. Цього разу нехай встидається на стадіоні у Києві", - підкреслив голова РМ Польщі.

Водночас народний депутат Тарас Чорновіл у коментарі білоруському Радіо Свобода зазначив, що Лукашенко досі не вибачився перед українською владою за образливе обвинувачення у "вошивості", і порадив тому зайвий раз не "маячити" в Києві.

"Це взагалі дивна поведінка Лукашенка, я б навіть сказав, поведінка абсолютно дурна, і особисто я цього просто не розумію. Я хоч критикую нашу владу, але що можна обговорювати з такою людиною?" – цитує Чорновола сайт ТСН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: