Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Макар не змогла б врятуватися сама - міліціонер

Вівторок, 10 липня 2012, 18:44

Міліціонер, який першим знайшов зґвалтовану і спалену Оксану Макар, повідомив суду, що самостійно вона б не врятувалася.

Про це повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

"Потерпіла лежала в ямі, приблизно два на три метри, самостійно вибратися звідти вона б не змогла", - повідомив міліціонер Костянтин Гонта.

"Запаху диму не відчувалося. Коли я посвітив на дівчину ліхтариком, то побачив, що вона вся чорна. Тільки підійшовши ближче, я зрозумів, що вона обвуглена", - розповів він.

На словах "в ямі було багато сміття" і "вона сама б звідти не вибралася" підсудні Присяжнюк і Краснощок раптом почали піддакувати свідкові.

"Тим часом міліціонер продовжував: вона прекрасно розуміла, хто вона і що з нею сталося, навіть соромилася нас, коли ми її на руках з цієї ями виносили", - відзначає видання.

Усіх свідків суд опитати не встиг: добра половина із записаних була або на патрулюванні, або на виїзді. Працівники МВС обіцяли прибути на чергове засідання.

Як відомо, у Миколаєві троє чоловіків заманили в квартиру 19-річну дівчину, по черзі зґвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували її спалити живцем.

Макар померла 29 березня в Донецькому опіковому центрі, де вона перебувала з 16 березня і перенесла кілька операцій, у тому числі по ампутації руки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування