Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АероСвіт затримав пасажирів у Нью-Йорку через птаха

Середа, 11 липня 2012, 10:57

Авіакомпанія "АероСвіт" (Київ) пояснює затримку рейсу "Нью-Йорк (США) - Київ" вм'ятинами обшивки фюзеляжу літака.

Про це сказано в повідомленні компанії, передають Українські новини.

"Увечері в понеділок, 9 липня, в аеропорту Нью-Йорка при огляді літака Boeing 767, що здійснив рейс із Києва, виявили невеликі вм'ятини обшивки фюзеляжу, імовірно, внаслідок зіткнення повітряного судна із птахом", - сказано в повідомленні.

У ніч на 11 липня від компанії Boeing отримали дозвіл на виконання польоту і близько 1:00 за місцевим часом літак вилетів з Нью-Йорка і до 17:00 середи за київським часом очікується його прибуття в Київ.

Крім того, у повідомленні сказано, що більшу частину пасажирів відправили 10 липня до Києва рейсами інших авіакомпаній через Варшаву, Стамбул, Москву та Франкфурт, а пасажирів, які направлялися до Тель-Авіва через Київ, пересадили на прямий авіарейс до Ізраїлю.

Як повідомлялося, "АероСвіт" пояснив затримку рейсів до країн Європи 1-2 липня поломкою радіолокаційного обладнання в Польщі.

37,96% закритого акціонерного товариства "АероСвіт" належать компанії Gilward Investments B.V. (Нідерланди), 25% - компанії "Генавіа-Інвест" і 22,394% - державі та управляються Фондом державного майна.

"АероСвіт" поряд з авіакомпаніями "Донбасаеро" та "Дніпроавіа" входить до альянсу "Українська авіаційна група".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування