Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сімферополі "замінували" міськвиконком: робітників евакуювали

Середа, 11 липня 2012, 16:00

11 липня близько 13.00 невідомі заявили про замінування будівлі філії міськвиконкому, що на вулиці Кірова, 52 у Сімферополі.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС у Криму.

"Дзвінок надійшов від охоронця, який повідомив, що до нього звернулася працівниця одного з відділів міськвиконкому і розповіла, що їй на робочий телефон зателефонував невідомий і повідомив, що будівля замінована і скоро вибухне", йдеться в повідомленні.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, фахівці-кінологи, співробітники вибухо-технічної служби, Управління Державтоінспекції, а також керівництво Кримського головуправління міліції.

 

Станом на 14.30 правоохоронці вжили заходів для забезпечення безпеки громадян.

Зокрема, територія, прилеглу до будівлі міськвиконкому, оточили, проводять евакуацію громадян, які перебувають в будівлі і біля неї. На даній ділянці автодороги обмежено рух автотранспорту.

 

У результаті ретельного огляду та перевірки будівлі, вибухового пристрою виявлено не було.

Співробітниками міліції встановили особу, яка повідомила про вибуховий пристрій. На даний час проводяться оперативно – пошукові заходи по встановленню місцезнаходження та затриманню лже-мінера.

Як відомо, за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності передбачене покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк від 2 до 7 років.

Фото прес-служба ГУМВС у Криму

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...