Бармен: Оксана Макар погодилася на інтим із обвинуваченими у кафе

Четвер, 12 липня 2012, 15:31

Бармен Наталія Коваль із миколаївського кафе "Рибка", де востаннє бачили Оксану Макар і підсудних Євгена Краснощока і Артема Погосяна, заявила, що дівчина погодилася на секс із хлопцями.

Як передає кореспондент УНІАН, про це свідок Коваль повідомила в четвер на засіданні Центрального районного суду Миколаєва.

Вона заявила суду, що Макар бувала в цьому кафе й зазвичай "поводилася зухвало, нецензурно висловлювалася".

"За час моєї роботи вона (Оксана Макар) разів 15 приходила. Не так часто, десь 1-2 рази на місяць", - сказала Коваль.

"Того вечора Оксана пила пиво "Балтика 9", а на прохання Макар купити бутерброд Kpacнoщок відповів дівчині, що вона ще не заробила", - повідомила свідок.

За словами Коваль, "була розмова про інтим" із Kpacнoщокoм, у якій підсудний повідомив, що хлопців буде багато. "Без проблем", - відповіла, за словами свідка, Макар. Після цього, за даними Коваль, дівчина і Kpacнoщок пішли з кафе.

Свідок також повідомила, що всі троє підсудних були постійними клієнтами "Рибки", й охарактеризувала їх так: Краснощок – "дещо грубуватий", Максим Присяжнюк – "нормальний", Погосян – "взагалі супер".

Коли барменша розповідала, як хлопці заявили Оксані у відповідь на прохання купити бутерброд "ти ще не заробила", Краснощок дозволив собі нескромно посміхнутися, зазначає миколаївське видання "Novosti-n".

За словами Коваль, у той фатальний вечір Макар за замовлений сік розплатилася сама. Коли компанія ішла з бару, хлопці запропонували провести Макар, на що вона відповіла: "Купиш пляшку горілки, піду" – і кинулася Краснощоку на шию.

Також барменша зазначала, що Макар, неодноразово заходячи в цей бар, брала у відвідувачів цігарки, просила її пригостити, а потім ішла разом із ними. Вона ніколи не приходила туди з подругами, могла приходити з хлопцем, і то – щоразу з різним.

Щойно адвокати обох сторін закінчили допит Коваль, підняв руку Краснощок.

"Я справді вийшов в обнімку з Макар?", - звернувся він до барменші. Коваль позитивно кивнула у відповідь.

Ніхто не зрозумів питання, тому одна з суддів уточнила: "Краснощок запитав, чи справді він виходив із бару в обнімку з Погосяном?"

У залі суду пролунав смішок. Краснощок уточнив, що запитував саме про Макар і сказав: "Краще б я тоді обнімався з Погосяном".

За свою поведінку Краснощок одержав від судді Селиванової останнє попередження.

Суд після перерви продовжить опитувати свідків у цій справі.

Як повідомлялося, 9 березня в Миколаєві троє молодих людей зґвалтували 18-річну Макар, а потім намагалися спалити живцем. 29 березня вона померла в Донецькому опіковому центрі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування