Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович і Путін домовились зустрітися аж двічі

Четвер, 12 липня 2012, 18:29

Президенти України Віктор Янукович і Росії Володимир Путін домовилися про офіційні зустрічі.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у форматі "віч-на-віч" у Криму, повідомляє прес-служба президента.

"У нас ближчим часом плануються державні візити: мій візит - у цьому році, у наступному ми будемо чекати вас", - сказав він.

Янукович підкреслив важливість активного продовження інтенсивного українсько-російського діалогу на високому рівні.

У свою чергу Путін заявив про необхідність докласти всіх зусиль для збільшення російсько-українського товарообігу.

Янукович зазначив, що товарообіг Росії і України в минулому році перевищив 55 мільярдів доларів, проте в 2012 році цей показник поки що не дуже хороший, і пов'язано це багато в чому з погодними умовами - "жорсткими умовами цієї зими".

"В загальному обсязі товарообігу Росії Україна має приблизно 6,2% - це немаленька цифра, пристойна. Україна на п'ятому, по-моєму, місці серед наших найбільших торговельно-економічних партнерів, і ми будемо робити все для того щоб той невеликий збій, про який ви сказали - у першому кварталі цього року - був ліквідований як можна швидше", - сказав Путін.

Він запропонував зробити це питання одним із пунктів порядку денного на переговорах в четвер.

"Я впевнений абсолютно, що ми і цього року досягнемо результатів не гірше, ніж в минулому році, а може, навіть і перевищимо цей результат", - сказав Путін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: