Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радник кандидата в президенти США лобіює інтереси організації Партії регіонів

П'ятниця, 13 липня 2012, 09:17

Один з провідних радників кандидата в президенти США від Республіканської партії Мітта Ромні Він Вебер працює на брюссельську лобістську групу, засновану Партією регіонів.

Метою групи є укладення угод з ЄС та покращення відносин зі США, повідомляє The Daily Beast у своєму матеріалі, переклад якого наводить Тиждень.

Керівником групи є регіонал Леонід Кожара.

"Відповідно до форм, поданих у травні за Законом про розкриття лобіювання, Він Вебер, колишній конгресмен штату Міннесота і спеціальний радник Мітта Ромні зареєстрований лобістом брюссельської групи, відомої як Європейський центр сучасної України (ECFMU)", - пише видання.

"Відповідно до їх веб-сайту, місія групи полягає в тому, щоб домогтися укладення угоди про вільну та всеохоплюючу торгівлю з ЄС та просувати зміцнення зв’язків з США. Її засновник та президент Леонід Кожара, є членом парламенту від правлячої Партії регіонів", - пише видання.

"Вебер спочатку підтримував свого колегу з Міннесоти Тіма Повленті на президентських праймеріз. У серпні після того, як Повленті вибув з перегонів, Вебер оголосив про свою підтримку Ромні і з того часу переважно направляє його кампанію в ЗМІ та є його старшим радником. Втім невідомо, чи була кампанія Ромні поінформована про те, що Вебер в травні став лобістом ECFMU", - зазначає The Daily Beast.

"Що дуже важливо, що Вебер хоче отримати прибуток від уряду, який критики звинувачують у відступі від цінностей демократичної революції", - підкреслює видання.

Фонд відмовився прокоментувати The Daily Beast контакти Вебера з ECFMU. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...