Спецслужби готуються повернути Тимошенко в колонію, - Власенко

П'ятниця, 13 липня 2012, 14:59

Спецслужби планують операцію по вивезенню екс-прем'єра Юлія Тимошенко з лікарні Харкова, де вона проходить курс лікування, у Качанівську виправну колонію.

Про це 13 липня заявив її захисник, бютівець Сергій Власенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Здійснюється підготовка по виписці Юлії Володимирівни з лікарні. Для цього спецслужби планують різні спецоперації по вивезенню Юлії Тимошенко назад в Качанівську колонію. Це робиться з єдиною метою – щоб людину, яка не отримала належного лікування, перевести назад в колонію і щодня, як в Києві, тягати на розгляд надуманої справи по ЄЕСУ", - сказав він.

На думку Власенка, це робиться, щоб винести новий вирок Тимошенко до 28 серпня, дня розгляду скарги екс-прем'єра в Європейському суді з прав людини.

Він також запевнив, що Тимошенко приймає всі прописані німецькими лікарями медпрепарати.

"Усі ліки, прописані Юлії Володимирівні Тимошенко, приймаються відповідно до рекомендації німецьких лікарів", - підкреслив Власенко.

Водночас у діагностичному центрі лікарні "Укрзалізниці", де екс-прем'єр лікує спину, заявили, що променева діагностика підтвердила стабілізацію процесу хвороби Тимошенко. 

"Променева діагностика на апаратурі експерт-класу підтвердила стабілізацію процесу захворювання пацієнтки, а також його хронічність. Тобто, в порівнянні з попереднім медичним висновком з лютого поточного року негативної динаміки процесу не виявлено", - цитує "Укрінформ" повідомлення центру "Укрзалізниці".

Результати дослідження, відзначили в центрі, передали лікуючому лікарю Тимошенко Лутцу Хармсу.

У центрі підтвердили також, що Тимошенко вже два місяці з моменту госпіталізації в стаціонар ЦКЛ "Укрзалізниці" продовжує відмовлятися від будь-яких ін'єкцій і від здачі аналізів крові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News