Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович дав грошей розвідці. Опозиція каже, що стежитимуть за нею

Вівторок, 17 липня 2012, 18:36

Президент Віктор Янукович підписав законопроект про внесення змін до закону про держбюджет на 2012 рік, яким збільшується фінансування Служби зовнішньої розвідки.

Про це у вівторок повідомляє офіційний сайт президента.

У пояснювальній записці до законопроекту зазначалося, що його метою є забезпечення реорганізації та доукомплектування підрозділів Служби зовнішньої розвідки.

На 1 квітня 2012 року фактична укомплектованість підрозділів Служби зовнішньої розвідки становила 79,3% від затвердженої законом (4350 осіб). Некомплект становить 899 осіб.

У зв’язку з цим пропонувалося внести зміни до бюджету на 2012 рік та збільшити видатки із загального фонду для Служби зовнішньої розвідки на грошове забезпечення військовослужбовців з нарахуваннями на суму 47 млн грн за рахунок перевиконання надходжень до загального фонду держбюджету від ввізного мита.

Водночас заступник голови ВР Микола Томенко раніше висловив стурбованість з приводу цього закону.

За його словами, експерти зазначають, що даний законопроект передбачає виділення коштів для створення окремого підрозділу у Службі внутрішньої розвідки, "який буде за опозицією слідкувати під час виборчої кампанії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування