Молода регіоналка каже, що допомагала бабці, коли обливали Власенка

Середа, 18 липня 2012, 18:53

Представниця "Молодих регіонів" Марія Столярова відкидає свою причетність до хуліганського нападу на захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

Про це вона заявила на прес-конференції у Харкові, передає УНІАН.

Столярова зазначила, що працює спеціалістом 1-ї категорії Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Жовтневого району Харкова, і в цей час виконувала службові зобов’язання, що можуть підтвердити багато свідків.

"У цей час мене бачив водій маршрутки, я допомагала сліпій бабусі дістатися додому, розраховувалася її грошима в кіоску, сім’ї, до яких я їздила проводити інспектування та профілактичні бесіди, співробітники бачили - дуже багато людей", - заявила вона.

Активістка також повідомила, що після заяви Власенка про можливу її причетність до обливання зеленкою, на її адресу та на адресу її рідних по телефону та через Інтернет почали надходити погрози.

"Дуже багато погроз, образ, гидоти по телефону та Інтернету приходить. Я не хочу все це повторювати. Дуже багато неправдивої інформації, фотографії особисті опубліковані з різними коментарями", - сказала Столярова.

Дівчина наголосила, що внаслідок "неправдивої інформації" та погроз у неї стався нервовий зрив.

"Таке почути про себе, це викликає шок, який не може просто пройти. Це удар по моїм батькам, це погрози моїм рідним, моєму чоловіку, це просто страшно. Не дай Бог комусь потрапити в таку ситуацію", - сказала Столярова.

Вона додала, що не збирається оскаржувати "неправдиві заяви Власенка" в суді, а тільки хотіла би почути від нього офіційні вибачення за звинувачення в причетності до нападу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування