Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький: Хто дасть мені піти з політики

Четвер, 19 липня 2012, 09:22

Колишній мер Києва Леонід Черновецький не виключив, що буде балотуватися у Верховну Раду по мажоритарці.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті Сегодня.

"В українській політиці немає правил і немає довіри. Є багато заздрості й кон'юнктури.

Тому я не стану цього разу балотуватися в депутати Верховної Ради (не тому що боюся програти, я п'ять разів вигравав вибори, виграв би й зараз), почекаю, подивлюся на все з боку, і якщо побачу, що мене не вистачає в парламенті, виставлю свою кандидатуру в одному з мажоритарних округів", - сказав він.

"Але, якщо чесно, у цю хвилину навіть не хочу думати про це. Буду чекати "свого" часу. Але з політикою не розстаюся. Уважно слідкую за всім, що відбувається... Та й хто дасть мені піти з політики! Люди чекають моїх оцінок усього й вся. Я їм цікавий!" - вважає Черновецький.

"І хоча в останні роки в пресі мене постійно обливають брудом, час, повірте, змиє його весь без залишку. І відбудеться це в найближчі рік-два. Отоді й поговоримо про мої плани в політиці", - сказав він.

У той же час Черновецький заявив, що точно не буде балотуватися на посаду мера Києва.

"Я у виборах мера брати участі не буду", - заявив він.

"Наступним мером я бачу, звичайно, людину, якій повірять кияни: ділову, з душею й серцем. Не популіста, що заробив свій авторитет тільки словами й протестами й нічого абсолютно не запропонував конструктивного", - сказав він.

"Не хочу явно за когось агітувати, оскільки своєю агітацією, з відомих причин, можу більше нашкодити, чим допомогти. Скажу тільки, що кияни гідні жити в європейській столиці, і вони здатні зробити правильний вибір!" - вважає Черновецький

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування