Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Тимошенко оббріхують штангою і качанням пресу

Четвер, 19 липня 2012, 16:12

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко спростував інформацію про те, що екс-прем'єр качає прес і піднімає штангу.

Про це він сказав журналістам біля лікарні "Укрзалізниці" 19 липня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я глибоко обурений тими брехливими заявами, які було поширено вчора, про те, що Юлія Володимирівна Тимошенко нібито качає прес, піднімає штангу і майже готова представляти Україну на Олімпійських іграх у Лондоні", - сказав Власенко.

За його словами, ці "брехливі заяви" зроблено з однією метою – підготувати українське суспільство до незаконних дій, які українська влада хоче здійснити стосовно Тимошенко для "силової незаконної доставки її до зали судового засідання 23 липня".

Власенко зазначив, що коли Тимошенко займалася лікувальною фізкультурою, то заняття проводили лише в положенні лежачи і на спеціальному обладнанні, проте нині ці заняття припинено у зв'язку з невідомим шкірним захворюванням, що уразило екс-прем'єра.

Захисник припустив, що у міру наближення дати розгляду скарги Тимошенко в Європейському суді з прав людини (23 серпня) кількість "абсурдних заяв" стосовно неї збільшуватиметься.

"За дві хвилини до брифінгу мені зателефонував ваш колега, який сказав, що у нього є інформація про те, що Тимошенко нібито організовує втечу. Юлія Володимирівна не те, що бігати, вона не може ходити, тому вона не може організувати навіть похід, не те, що втечу", - сказав Власенко.

Як відомо, раніше УУН (ресурс контрольований владою) з посиланням на джерело в лікарні поширив інформацію про те, що Тимошенко активно качає прес і робить силові вправи. 

Як відомо, раніше це видання вже поширювало чимало заяв про Тимошенко, зокрема, саме вони виклали в мережу скандальне відео, де жінка, схожа на Тимошенко бігає по камері, а потім цілувалася з чоловіком, схожим на Власенка. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування