Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: судмедексперти дозволили доставку Тимошенко до суду

П'ятниця, 20 липня 2012, 19:40

Лікарі Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи зробили висновок, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко можна доставити до суду.

Про це повідомив захисник Тимошенко Сергій Власенко в ефірі телеканалу ТВі.

"Сьогодні ми отримали уже в матеріалах справи висновки так званих харківських експертів, що все добре, Тимошенко може бути присутня на судовому засіданні", - розповів він.

Власенко уточнив, що "експерти побоялися так написати".

"Їм задав суд питання: чи може Юлія Тимошенко за наявності такого стану здоров'я бути присутньої на судовому засіданні? Вони відповіли так: проаналізувавши медичну документацію (бо вони її не оглядали), ми приходимо до висновку, що Юлія Тимошенко може бути присутня на заходах за межами лікарні, які потребують сприйняття усної та письмової інформації", - процитував захисник.

"Тобто вони побоялися навіть написати, що вона може бути в суд. Але якимись завуальованими фразами вони суду кинули, що можете везти у вас щось таке на кшталт нашого пояснення є", - додав депутат від БЮТ.

Як відомо, Київський райсуд Харкова 25 червня призначив судово-медичну експертизу щодо стану здоров’я Тимошенко для того, щоб зробити висновок про можливість її присутності на розгляді справи про діяльність корпорації "Єдині енергетичні системи України".

Проведення судово-медичної експертизи екс-прем’єра було доручено Харківському обласному бюро судово-медичної експертизи

Тимошенко від обстеження судмедекспертами відмовилась.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: