Присяжнюк каже, що "регіонали" Поплавського не висували

Неділя, 22 липня 2012, 12:33

Голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк заперечує висування ректора Київського інституту культури Михайла Поплавського кандидатом в народні депутати у мажоритарному окрузі на Київщині.

Як передає УНІАН, про це Присяжнюк сказав у неділю в інтерв’ю журналістам у Вишгороді, де відбувається етап Чемпіонату миру з водної "Формули-1".

"Це дещо не вірна інформація – збори київської обласної організації Партії регіонів Поплавського кандидатом не висували, оскільки він не є членом партії, хоча і був присутній на них", - сказав Присяжнюк.

Водночас він зазначив, що так само з тих же причин збори не висували кандидатами в депутати директора агропідприємства "Нива Переяславщини" Олександра Мостіпана та директора КП "Білоцерківхлібопродукт" Івана Шилова.

На уточнююче запитання, чи братимуть участь вказані особи у виборах як кандидати в депутати, Присяжнюк сказав: "Чи підуть вони, життя покаже. Краще запитати у них самих. Але я не виключаю, що вони можуть піти як самовисуванці".

У суботу УНІАН з посиланням на прес-службу Партії регіонів повідомив, що учасники зборів київської обласної організації Партії регіонів ухвалили рішення про висунення Поплавського і народного депутата Тетяну Засуху кандидатами у народні депутати по мажоритарному округу на Київщині від Партії регіонів.

Також повідомлялося про висунення кандидатами у депутати народного депутата Петра Мельника, депутатів Київської облдержадміністрації Олександра Онищенка, Ярослава Москаленка та Сергія Кацубу, голову Броварської міскої організації Партії регіонів Сергія Федоренка, директора аграрного підприємства "Нива Переяславщини" Мостіпана і директора КП "Білоцерківхлібопродукт" Шилова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...