Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник "продавця Межигір'я" агітує за себе контейнерами для сміття

Неділя, 22 липня 2012, 14:56

Заступник міністра екології та природних ресурсів Ігор Вільдман збирає підписи мешканців Оболонського району Києва, щоб замінити контейнери зі збору сміття.

Як писала раніше "Українська правда", власник книжкового ринку "Петрівка" та заступник міністра природи Вільдман планує висуватися від влади на Оболоні.

Зокрема, представники громадської організації "Экологически чистое будущее", почесний головою якої є Вільдман, ходять по квартирах мешканців Оболоні і пропонують поставити свій підпис за зміну контейнерів для збору сміття.

За словами представника громадської організації,місцеві ЖЕКи не в змозі самостійно замінити контейнери через відсутність фінансування.

Цікаво, що представники кандидата в депутати Вільдмана забули про відсутність урн біля під’їздів будинків, які зникли після вибухів у Дніпропетровську.

Як відомо, Вільдман є заступником міністра екології Едуарда Ставицького, який брав участь у відчуженні державної резиденції "Межигір'я" на користь президента Віктора Януковича.

За це Ставицького зробили наближеним до "Сім'ї" президента і поставили контролювати розподіл дозволів на користування надрами України.

Вільдман також очолює наглядову раду держпідприємства "Укрекоресурси", що надає допомогу компаніям у сфері збирання, сортування, транспортування, переробки та утилізації відходів як вторсировини.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування