Тюремники пообіцяли депутатам не везти Тимошенко до суду

Понеділок, 23 липня 2012, 08:09

Народним депутатам, які з раннього ранку чергували у харківській лікарні, де лежить Юлія Тимошенко, пообіцяли не везти екс-прем’єра до суду в понеділок.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогодні з 4-ої години ранку 20 народних депутатів на чолі з головою фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрієм Кожем’якіним чергували у харківській лікарні, де перебуває Юлія Тимошенко", - йдеться у повідомленні.

"О 7:15 до депутатів вийшов начальник конвою, який відмовився називати своє прізвище, і зачитав заяву Юлії Тимошенко на ім’я керівника Качанівської колонії, у якій вона повідомляє, що відповідно до рекомендацій німецького лікаря вона не може брати участі у судовому засіданні", - повідомляє "Батьківщина".

"Начальник конвою пообіцяв народним депутатам, що Юлія Тимошенко сьогодні не буде транспортуватися до суду", - переповідає прес-служба.

23 липня, о 10:00, у Київському райсуді Харкова має відбутися засідання у справі проти Тимошенко щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".

До нього судмедексперти мали підготувати висновок про стан здоров’я Тимошенко і її здатність брати участь у судових засіданнях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування