Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко очолить виборчий список, а Костенка посунуть на другий план?

Вівторок, 24 липня 2012, 10:31

Екс-президент Віктор Ющенко буде першим номером у виборчому списку "Нашої України", а лідер УНП Юрій Костенко увійде лише в другу п'ятірку.

Про це розповіло газеті "Сегодня" джерело, близьке до керівництва "Нашої України".

"Першим планується Ющенко, другим – Бондарчук (голова Держуправління справами при президенті Ющенко), третьою – Ванникова (прес-секретар Ющенка), четвертим – колишній губернатор Полтавської області Асадчев. П'ятою хотіли бачити письменницю Забужко, але вона відмовилася", - сказав він.

"Костенко буде в другій п'ятірці", - додав співрозмовник газети.

Сам лідер Української народної партії Юрій Костенко дав зрозуміти, що список ще не визначений остаточно.

За його словами, вирішені ключові питання об'єднання: на мажоритарних округах "Наша Україна", УНП і Конгрес українських націоналістів висувають кандидатів окремо (але так, щоб вони не конкурували один з одним), а партійний список буде спільний, під прапором "Нашої України".

"Питання списку в нас, як і в усіх інших партій, найскладніше, але я впевнений, що до 31 липня (дня з'їзду "Нашої України") ми його вирішимо", - сказав Костенко.

За його словами, 24 липня буде обговорюватися питання першої п'ятірки списку:

"Поки воно ще не вирішене, причому ні за однією людиною немає закріпленого місця в п'ятірці. Головне, щоб ці прізвища якомога точніше відображали праву ідеологію партії в очах виборців", - заявив Костенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування