МОЗ: Німецькі лікарі чомусь зволікають з приїздом до Тимошенко

Вівторок, 24 липня 2012, 16:53

Заступник Міністра охорони здоров’я Олександр Толстанов висловив здивування позицією німецьких лікарів, які, за його словами, з невідомих українським медикам причин зволікають з приїздом.

Про це повідомили у прес-службі МОЗ України.

"Нам зовсім не зрозуміла така позиція наших німецьких колег... вже третій тиждень у нас немає жодної інформації про їхні наступні візити. Відомо лише те, що свій запланований приїзд скасувала Анетта Райсхауар. А останні свої рекомендації німецькі лікарі взагалі передавали телефоном", - сказав Толстанов.

За його словами, такий лікарський нагляд по телефону виглядає, м’яко кажучи, дещо дивним.

"Тому, я думаю, що ми запрошуватимемо наших німецьких колег до роботи медичної комісії МОЗ, яка розгляне питання необхідності подальшого перебування Ю. Тимошенко у лікарні", - сказав він.

Він також висловив сподівання, що представники "Шаріте" не відмовляться.

Олександр Толстанов також зазначив, що вважає проведені українськими фахівцями по відношенню до Тимошенко медичні заходи ефективними.

Водночас, як повідомили у прес-службі "Батьківщини", влада продовжує провокації навколо лікування Тимошенко.

"В партії "Батьківщина" обурені постійною брехнею щодо Тимошенко, яку розповсюджують прес-служби пенітенціарної служби та МОЗ, і засуджують намагання пенітенціарної служби підігнати лікування лідера опозиції під терміни судилищ, визначені владою Януковича", - йдеться в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування