З Тейшейрою не домовлялись про зустріч з Тимошенко

Середа, 25 липня 2012, 16:14

Посол Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра не прибув на зустріч з колишнім прем’єром Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба.

"Додатково інформуємо, не зважаючи на те, що учора адміністрація Качанівської виправної колонії (№ 54) надала дозвіл Тимошенко на побачення із Тейшерою – останній на зустріч не прибув", - сказано в повідомленні.

Тим часом прес-аташе представництва ЄС в Україні Давід Стулік повідомив Українській правді, що послу не повідомляли про дату зустрічі.

"Не було домовлено про дату зустрічі, ми про дозвіл на зустріч з Тимошенко дізналися вчора з повідомлення на сайті пенітенціарної служби", - сказав він.

Між тим побачення Тимошенко з першим заступником партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим було скорочено до 3 годин, щоб вона змогла зустрітись з Тейшейрою, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Увечері в середу представництво ЕС розповсюдило інформацію, що 24 липня воно офіційно повідомило Міністерство закордонних справ про те, що Тейшейра перебуватиме у зарубіжній поїздці починаючи з 24 липня.

"Таким чином, неможливо було очікувати на присутність посла ЄС Жозе Мануела Пінту Тейшейри в Харкові 25 липня і відвідання ним Тимошенко в лікарні", - сказано в заяві представництва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...