Опозиція озвучила умову, за якої прийде в Раду

Середа, 25 липня 2012, 18:02

Опозиційні депутати візьмуть участь у позачерговій сесії Верховної Ради, якщо депутати від більшості погодяться голосувати самі за себе.

Про це повідомив заступник глави фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв заявив на прес-конференції у Донецьку, передає УНІАН.

Він зазначив, що опозиція висунула свою умову більшості для участі в позачерговій сесії.

За словами Соболєва, опозиціонери вимагають від провладних депутатів "тільки індивідуального голосування".

"Ми зробили відверту заяву: якщо далі голосування відбувається так, як і відбувалося - знову "піаністи", знову один голосує за десять карток - ну який сенс там сидіти в цьому залі сесійному, якщо прямо порушується Конституція? Який сенс сидіти на цих засіданнях?..", - зазначив він.

"Ми попередили, що якщо ухвалюється рішення про індивідуальне голосування, як це прийняла в повному складі опозиція, тоді є сенс йти на сесію й брати участь у дискусіях. Потрібне лише індивідуальне голосування, згідно з Конституцію...", - сказав Соболєв.

На запитання, коли опозиціонери дізнаються, чи прийнято їхню умову більшістю, депутат відповів, що з цього питання зараз проходять переговори.

"Це питання переговорів, які йдуть між представниками більшості, меншості. Вимагаємо - присутність усіх у залі й голосування індивідуальне, кожного за себе", - сказав Соболєв.

Як відомо, представник президента у Верховній Раді, депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявив, що позачергова сесія парламенту може відбутися 31 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...