Тягнибок приєднався до опозиції, на Кличка більше не розраховують

Четвер, 26 липня 2012, 13:41

ВО "Свобода" приєдналася до об'єднаної опозиції.

Відповідну заяву про завершення переговорів підписали в четвер лідери об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов з Олегом Тягнибоком.

"Ми узгодили всі мажоритарні округи і будемо як опозиція йти єдиним фронтом", - сказав Турчинов.

У свою чергу Тягнибок повідомив, що об'єднана опозиція та "Свобода" йтимуть на вибори окремими списками, тобто "двома виборчими колонами".

За його словами, за підсумком перемовин опозиція висуває кандидатів на 190 мажоритарних округів, а "Свобода" – на 35 округах.

В свою чергу Арсеній Яценюк запевнив, що опозиція не ділила округи, а визначала рейтингових кандидатів на них, опрацювавши соціологічні дані.

"Тому що нам треба перемагати на виборах , а не просто брати в них участь", - сказав він.

На запитання, чому до них не приєднався Віталій Кличко, Яценюк повідомив, що опозиціонери очікували на продовження переговорів з партією УДАР до того моменту, як вона оприлюднила свій список кандидатів у депутати.

"Ті, хто хотіли об'єднатися, ті об'єдналися. На превеликій жаль, таке рішення прийняли не всі і після того як певна політична партія оприлюднила свої списки, ми вважаємо, що предмет перемовин вичерпаний, хоча і не з нашої вини", - сказав він.

Відео  на Youtube

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування