Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соболєв анонсує, що БЮТ у Раду в понеділок не з'явиться?

Четвер, 26 липня 2012, 22:43

Об'єднана опозиція не має наміру переносити дату з'їзду, запланованого на 30 липня, у зв'язку зі скликанням позачергової сесії парламенту.

Про це повідомив заступник глави фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв, якого цитують "РИА Новости".

Як відомо, у четвер спікер парламенту Володимир Литвин підписав розпорядження про скликання 30 липня позачергової сесії Верховної Ради.

"Хіба що зараз кишеньковий суддя в Харкові перенесе ще й суд на 30-е число, тоді ми, може бути, і з'їзд перенесемо", - зазначив депутат.

Соболєв також повідомив, що опозиційні депутати будуть брати участь у засіданні лише в разі особистого голосування кожного депутата.

"Ми вже говорили про те, що якщо це буде сесія, де знову голосує одна людина за 20, ніякого сенсу немає приймати участь у такій сесії", - сказав він.

Крім того, за його словами, до цих пір не відомий порядок денний позачергового засідання парламенту.

Раніше у четвер опозиція повідомила про перенесення свого з'їзду на 30 липня у зв'язку із запланованим на 31 липня судовим засіданням у другій справі проти засудженої екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Як очікувалося, позачергова сесія парламенту також повинна була зібратися 31 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування