У Грузії арештовані рахунки Кахи Каладзе?

П'ятниця, 27 липня 2012, 10:38

У Грузії арештовані банківські рахунки футболіста Кахи Каладзе, який є одним з лідерів опозиційної політичної коаліції Бідзіни Іванішвілі "Грузинська мрія".

Таке рішення на основі вимоги прокуратури виніс Тбіліський міський суд, повідомила на надзвичайному брифінгу в четвер прес-секретар бізнесмена Майя Панджикідзе, передають Новости Грузия.

За словами Панджикідзе, причиною арешту рахунків була названа легалізація незаконних доходів.

"Очевидно, що проти Каладзе здійснюється правове переслідування. Минуле Кахи Каладзе ми всі добре знаємо. Також добре знаємо походження його доходів. Ми оцінюємо як незаконний факт рішення міського суду", - заявила Панджикидзе.

Прокуратура Грузії поки не коментувала арешт рахунків Каладзе.

Тбіліський Міськсуд не підтвердив інформацію про арешт рахунків Каладзе, передає Грузія online.

Однак адвокат футболіста Шалва Тадумадзе заявляє, що рішення про арешт було прийнято в четвер в 17.00. 

Каладзе, останні два сезони виступав за італійський клуб "Дженоа", у травні цього року оголосив про завершення професійної кар'єри й намір зайнятися політикою.

У лютому спортсмену виповнилося 34 роки. У кар'єрі Каладзе значаться виступи за тбіліське й київське "Динамо", а також італійські "Мілан" і "Дженоа".

Наприкінці травня в Тбілісі Каладзе відкрив опозиційний мітинг прихильників політичної коаліції "Грузинська мрія", створеної з ініціативи мільярдера Бідзіни Іванишвілі, з якого почалася передвиборна компанія об'єднання перед парламентськими виборами, наміченими на жовтень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...