Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Антигерой "Іншого Челсі" пішов у відставку

П'ятниця, 27 липня 2012, 10:48

Секретар Донецької міської ради Микола Левченко подав у відставку.

Про це заявив Донецький міський голова Олександр Лук’янченко на сесії міськради 27 липня, повідомляє "ОстроВ". 

"У зв'язку з моїм рішенням балотуватися в народні депутати України прошу розглянути питання про мою відставку з посади секретаря Донецької міськради з 26 липня", - зачитав мер заяву Левченка. 

Потім перед депутатами виступив сам секретар Донецької міськради.

Левченко пояснив, що прийняв таке рішення після того, як міська конференція Партії регіонів рекомендувала його з'їзду як кандидата на вибори до Верховної Ради за мажоритарним округом. 

"Я вважаю за необхідне вам роз’яснити… У випадку перемоги я не маю законного права займати це місце, у випадку поразки – морального права. Це був рубікон, назад дороги немає. У випадку перемоги я буду служити інтересам дончан і наших виборців", - заявив він. 

Рішення про відставку ухвалене депутатами міськради одноголосно. 

На місце Левченка запропонована кандидатура Сергія Богачева, який є начальником управління комунальних ресурсів Донецької міськради. Інших кандидатур на посаду секретаря Донецької міськради висунуто не було.

Голосування за нову кандидатуру буде таємним. 

Міський голова Лук’янченко подарував Левченку на пам'ять книгу "Мудрість Конфуція". 

Як відомо, Левченко став досить відомим після документального фільму "Інший Челсі" німецького режисера Якоба Пройсса. У цьому фільмі показаний розкішний спосіб життя молодого секретаря Донецької міськради на тлі убогості простих дончан.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...