Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРОКУРАТУРА ЗАКРИЛА СПРАВУ ПРОТИ ГЕНДИРЕКТОРА ТВІ

П'ятниця, 27 липня 2012, 15:57

Прокуратура Києва скасувала постанову податкової міліції Солом'янського району Києва про порушення кримінальної справи проти гендиректора ТВі Миколи Княжицького за підозрою в ухилянні від сплати податків.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури, повідомляють Українські новини.

"В рамках перевірки Генеральна прокуратура з'ясувала, що зазначена кримінальна справа стосовно особи податківцями була порушена без належної перевірки та без достатніх на це підстав. Відповідно, прокуратурою Києва винесено постанову про скасування постанови про порушення кримінальної справи відносно Миколи Княжицького", - сказано в повідомленні.

У п'ятницю за дорученням Президента Віктора Януковича і за вказівкою генерального прокурора Віктора Пшонки відбулася перевірка законності порушення зазначеної справи.

Її проведення було доручено заступникам генпрокурора Євгену Блажівському та Віктору Войцішену.

Крім того, гендиректор ТВі Микола Княжицький повідомив "Українській правді", що існувала ще одна фактова справа щодо телеканалу. Однак дана справа мала бути об’єднана зі справою проти нього.

Княжицький наголосив, що дізнався про закриття справи з повідомлень ЗМІ, а інші подробиці цих подій йому невідомі.

Як відомо, 3 липня податкова міліція Солом'янського району Києва порушила справу проти Княжицького за підозрою в ухилянні від сплати податків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування