Партійці Тимошенко: Богатирьова знайшла фахівців на Банковій

П'ятниця, 27 липня 2012, 18:39

Реабілітацію екс-прем'єра Юлії Тимошенко вважають "успішно завершеною" лише на Банковій.

Про це йдеться в заяві прес-служби партії "Батьківщина", у відповідь на коментар міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової щодо лікування Тимошенко.

"Богатирьова зробила заяву про те, що за висновками "міжнародної комісії" реабілітацію Тимошенко нібито завершено і що в МОЗ не можуть більше двох тижнів зв‘язатися з медиками клініки "Шаріте", які лікують Тимошенко", - нагадали в партії.

"З огляду на суперечливість тверджень і сумніваючись в тому, що думка Богатирьової збігається з висновками німецьких лікарів, які лікують Тимошенко, вкотре звертаємося до МОЗ з проханнями перестати розповсюджувати інформацію, яка не відповідає дійсності", - додали в прес-службі.

"Бо якщо хтось і вважає реабілітацію лідера опозиції "успішно завершеною", то це лише "фахівці" з Банкової, оскільки німецькі лікарі неодноразово заявляли, що процес одужання буде тривалим - понад півроку", - нагадали в "Батьківщині".

"А щодо замовних коментарів Богатирьової стосовно стану здоров‘я Тимошенко, то причина їх появи - не надання суспільству правдивої інформації, а вдячність Януковичу за отримані для родинного бізнесу преференції у закупівлі ліків за бюджетний кошт", - підсумували партійці Тимошенко.

У свою чергу захисник Тимошенко Сергій Власенко в п'ятницю заявив, що її лікування відновлено.

"Лікування відновили в повному обсязі", - цитують депутата "Українські новини".

Власенко не зміг уточнити, коли було відновлено лікування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...