Турчинов скаржиться, що опозицію не хочуть рекламувати

Субота, 28 липня 2012, 14:08

Для об'єднаної опозиції практично закритий ринок зовнішньої реклами, їй відмовляють у розміщенні рекламних роликів у ЗМІ.

Про це заявив керівник штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Турчинов в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Влада дійсно дуже боїться об'єднаної опозиції, тому ми виходимо з того, що доступ до головних каналів комунікації з виборцями - центральних телеканалів, газет, рекламних носіїв буде для нас закритий", - сказав він.

"Уже зараз ми регулярно стикаємося з відмовою ЗМІ розміщувати наші рекламні ролики, лідерів опозиції заборонено запрошувати на телевізійні ток-шоу. Наприклад, Арсеній Яценюк останній раз був на шоу "Велика політика" на "Інтері" два роки тому, 14 травня 2010 року. Відмовилися розміщувати наші рекламні ролики найбільш рейтингові канали - той же "Інтер" і "1 +1", - розповів Турчинов.

За його словами, фактично закритий для опозиції і ринок зовнішньої реклами.

"Навіть ті білборди, на яких нам вдалося розмістити свою політичну рекламу, регулярно псують або взагалі демонтують", - зазначив він.

"Тому ми йдемо в народ, і будемо доносити виборцям свою позицію, свої програмні тези безпосередньо - через безпосереднє спілкування з людьми", - підкреслив Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування