Політолог: Шевченко пішов до партії Королевської через назву

Субота, 28 липня 2012, 20:16

Футболіст Андрій Шевченко приєднався до партії "Україна — Вперед!" через найкращі часи футбольної кар'єри у клубі "Мілан".

Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов у коментарі Gazeta.ua.

"Назва партії "Україна - Вперед" є перекладом або українською рецепцією "Forza Italia" - "Вперед Італія". "Forza Italia" - партія, яку в середині 90-х років створив Сільвіо Берлусконі, а сама назва "Forza Italia" пішла від слогана вболівальників футбольного клубу "Мілан". І на базі футбольних фанів була створена партія "Forza Italia", - пояснив політолог.

"Враховуючи, що Шевченко грав у Італії, якраз у клубі "Мілан", власником якого є Берлусконі, очевидно, що партія "Україна — Вперед" асоціюється Шевченку зі слоганом вболівальників, і з клубом "Мілан", у якому у Шевченка пройшли найкращі часи футбольної кар'єри. Тому він і розраховує, що якщо з "Forza Italia" у нього були найкращі футбольні часи, то під закликом "Україна — Вперед" у нього будуть найкращі політичні часи", - сказав Карасьов.

Як повідомлялося, у суботу стало відомо, що Шевченко приєднався до команди партії Наталії Королевської "України - Вперед!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування