Литвин розповів повчальну історію про "стратегічних партнерів"

Субота, 28 липня 2012, 22:10

Спікер Володимир Литвин, перебуваючи з поїздкою на Житомирщині, розповів журналістам анекдот про зайця та його "стратегічних партнерів" - вовків.

Як передає УНІАН, підійшовши до журналістів, спікер повів мову про те, що зграя вовків у пошуку харчів напала на зайця і вирішила його розірвати, але той благав: "Я вас прошу, ви не чіпайте мене, бо проблему голоду не вирішите, та й інших своїх проблем також".

Заєць запропонував в обмін на те, щоб залишитися живим, намалювати вовкам схему, показавши, де пасеться отара баранів та овець. Коли він це зробив, то вовки забули про свою угоду і розірвали його, а потім, відповідно до схеми, вчинили напад і на отару овець.

Коли ж вони наситились, то один із вовків сказав: "Ми не правильно вчинили, бо він (заєць), по суті справи, життя нам врятував, а ми його розірвали".

Тоді хижаки почали думати, який би напис зробити зайцю на його пам'ятнику. Один запропонував написати – "Від друзів". Проте вирішили, що в даному разі це не підходить, а напис "Від ворогів" назвали недоречним.

Після тривалих дискусій вовки дійшли висновку, що найліпше було би написати на пам'ятнику: "Від стратегічних партнерів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...