Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин просив не дискредитувати його в рідному селі?

Неділя, 29 липня 2012, 15:20

Спікер Володимир Литвин просив не розповсюджувати листівки проти "мовного" законопроекту в його рідному селі.

Як розповіли Gazeta.ua активісти громадської організації "Відсіч", вони проводять масову кампанію "Помста за розкол країни".

Основна її мета не допустити прийняття законопроекту "Про засади державної мовної політики" № 9073. Крім того, вона спрямована на зниження рейтингу депутатів та політичних партій, які голосували за законопроект у Верховній Раді.

"Стратегія полягає у поїздках до мажоритарних округів народних депутатів, які проголосували чи посприяли прийняттю законопроекту. Також їздимо в округи, де планують висуватися члени Партії регіонів. Там ми розповсюджуємо листівки серед людей. У них написана уся правда про певного депутата чи кандидата. Розклеюємо і афіші", - розповів активіст "Відсічі" Юрко Шивала.

На сьогодні кампанія охопила 23 мажоритарних округи, а також 5 міст. До її діяльності долучилося понад 1300 волонтерів.

"Ключовими особами, які посприяли законопроекту, склали його є Ківалов, Колесніченко, Єфремов та Литвин. Саме на їх дискредитацію найбільше спрямована кампанія", - сказала активістка "Відсічі" Ольга Сало.

"Ми їздили в їхні округи та рідні села і міста. Коли мали їхати до рідного села Литвина, він нам подзвонив. Просив не їздити та не розповсюджувати листівки там", - розповіла активістка.

"В Антрациті, звідки Єфремов, вийшов казус. На листівках зображений депутат і люди думали, що ми агітуємо за нього. Коли ж дізнавалися, що це не так, брали листівки. Підтримали нас. Казали, що його зображення потрібно було перекреслити", - сказала вона.

За словами активістки, в Донецьку їх розшукав один підприємець, який захотів профінансувати друк листівок проти Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування