"Регіонала" просять не перетворювати Ірпінь на кам’яний лантух

Неділя, 29 липня 2012, 22:11

Мешканці Приірпіння провели акцію під стінами Ірпінської міськради проти забудови та масового знищення рекреаційних зон міста.

Як повідомляє Gazeta.ua, організатором мітингу стала громадська організація "Самозахист" на чолі із Ігорем Домбровським.

До людей вийшов мер Ірпеня Володимир Скаржинський, який пообіцяв не виносити резонансні питання щодо парків на сесію міськради й враховувати надалі думку громади.

Після цього активісти рушили до "штаб-квартири" головного ірпінського "регіонала", народного депутата Петра Мельника, яка розташована на території Національного університету державної податкової служби.

Однак зустрітися з депутатом мітингувальникам не вдалося. Учасники акції залишили лист-звернення його помічнику.

"Суцільний безлад та хаос охопив місто. Виконавча влада перетворилась на сімейний бізнес однієї родини. Тому вимагаємо від Вас зупинити дерибан міських парків, хаотичну забудову міста, розкрадання державних коштів та перетворення мальовничого міста Ірпінь в кам'яний лантух", - йдеться у зверненні до Мельника.

"Сподіваємось, що Мельник якось відреагує на наш запит, адже все-таки починаються вибори", - говорить Домбровський.

"Разом з тим, надії на нього мало. Розумієте, у нас одна родина контролює усе місто, і це його родина: сестра Мельника є головою земельної комісії, а його племінниця працює головою регламентної", - розповів організатор акції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...