Опозиція розповіла, що зробить, якщо отримає більшість

Понеділок, 30 липня 2012, 09:28

Об'єднана опозиція обіцяє звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко та екс-главу МВС Юрія Луценка з-за ґрат в разі перемоги на виборах.

Про це йдеться у резолюції з'їзду, що відбувся у понеділок.

"Після того, як Об’єднана опозиція "Батьківщина" переможе на парламентських виборах та сформує демократичну більшість у Верховній Раді, усі хто винен в політичних репресіях в Україні, усі хто займався фальсифікацією кримінальних справ будуть покарані по всій суворості закону", - сказано в документі.

"Ми гарантуємо, що Юлія Тимошенко, яка є політичним лідером Об’єднаної опозиції, Юрій Луценко, інші політичні в’язні будуть звільнені та повністю реабілітовані", - наголошується в резолюції.

"Ми відновимо в країні законність і справедливість для кожного громадянина, незалежно від його політичних та релігійних поглядів, фінансового і соціального статусу", - обіцяють опозиціонери.

Також вони обіцяють переглянути та скасувати "усі незаконні та антиконституційні рішення" органів влади, зокрема, президента, уряду, , Верховної Ради, Конституційного Суду та інших судів.

"Ми повернемо Україну на європейський і демократичний шлях розвитку та виведемо її із міжнародної ізоляції", - сказано в документі. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування