Німецькі лікарі просять не чіпати Тимошенко 8 тижнів

Понеділок, 30 липня 2012, 14:03

Німецькі лікарі вважають, що колишньому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко необхідні 8 тижнів спокою для забезпечення її успішного лікування.

Про це заявив журналістам у Харкові доктор наук в галузі неврології, голова правління клініки "Шаріте" (Німеччина) професор Карл Макс Айнхойпл, повідомляють "Українські новини".

"Складений план лікування, і зараз ми звертаємося з дуже настійливим проханням забезпечити на строк до 8 тижнів період спокою", - сказав він, додавши, що вони їдуть на зустріч з міністром охорони здоров'я Раїсою Богатирьовою і звернуться з цим проханням.

Він відзначив, що німецькі лікарі і їх українські колеги оглянули Тимошенко в понеділок ранком.

За його словами, спостерігається досить серйозний прогрес у стані здоров'я Тимошенко, однак через алергію, яка почалася 5 липня, була пауза в лікуванні, через яку погіршилася загальна симптоматика стану здоров'я Тимошенко.

Як відомо, 31 липня відбудеться засідання Київського районного суду Харкова по кримінальній справі за обвинуваченням Тимошенко в зловживанні на посаді керівника "Єдиних енергетичних систем України".

Засідання суду по цій справі неодноразово переносилися через відсутність екс-прем'єра.

За даними прес-служби Державної пенітенціарної служби, Тимошенко має намір чинити опір у разі спроби її доставки на судове засідання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...