Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Батьківщині" раді позбутись тих, кому не сподобалося місце в списку

Вівторок, 31 липня 2012, 10:51

Партія "Батьківщина" запевняє, що чутки про можливий бунт у партії після затвердження виборчого списку об’єднаної опозиції не мають під собою реального підґрунтя.

Про це йдеться у заяві політради партії.

Згідно із нею, більшість партійців з розумінням поставилися до того, що заради єдності партія поступилася місцями в списку на користь політичних партнерів.

"Але не будемо приховувати, було дуже прикро бачити, як ті люди, які називали себе справжніми ідейними опозиціонерами, залишили нашу політичну силу, щойно не побачили себе у прохідній частині списку", - заявили в партії.

Згідно із заявою, тим, для кого місце в списку дорожче ідеї, не місце в опозиції.

"З іншого боку, якщо для таких людей немає цінності ідея єднання опозиції, якщо їм важливо лише потрапити до наступного парламенту - можливо і справді від таких людей треба очиститися якомога швидше", - йдеться в заяві.

"Боїмося, що таким вчинком ці люди самі поставили на своїй політичний кар'єрі хрест", - припустили в "Батьківщині".

Як повідомлялось, після оприлюднення списку об’єднаної опозиції на вибори Верховної Ради депутат від БЮТ Сергій Міщенко вийшов з фракції.

Депутата обурило те, що йому дісталось 141 місце в списку, що є завідомо непрохідним. На невигідних позиціях опинилися також Андрій Шкіль, Олег Білорус і Павло Костенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування