Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чергове "досягнення": потяг Колеснікова знову зламався

Вівторок, 31 липня 2012, 14:46

Поїзд "Українського експреса" виробництва компанії Hyundai Rotem, що здійснював рейс №152  за маршрутом "Донецьк – Київ", зламався неподалік від Полтави.

Про це розповів пасажир поїзда, повідомляють "Українські новини".

За його словами, поїзд зупинився неподалік від Полтави у вівторок близько 11.00.

Упродовж 40-50 хвилин склад стояв на залізничних коліях з непрацюючими кондиціонерами й туалетами. У підсумку деяким пасажирам стало зле через спеку й духоту.

Після цього працівники експреса оголосили, що даний потяг продовжити рух не зможе, і пасажирів пересадять в інший поїзд.

За неофіційною інформацією, зламався бортовий комп'ютер локомотива.

Пригін іншого поїзда (склад, подібний до тих, що курсували за маршруту "Столичного експреса"), і пересадка пасажирів тривали близько години.

"Приблизно о 13.00 ми продовжили поїздку вже на іншому поїзді", - повідомив пасажир.

Таким чином, пасажири поїзда №152 прибудуть у Київ орієнтовно о 16-17 годин, тоді як згідно з розкладом повинні були прибути о 13.10.

Як відомо, з 27 травня міжрегіональні електропоїзди "Український експрес" виробництва Hyundai Rotem почали курсувати за маршрутом "Київ - Харків" і "Київ - Львів", а з 7 червня - "Київ - Донецьк".

З тих пір неодноразово відбувалися затримання поїздів у дорозі на кілька годин через поломки, крім того, 2 липня поїзд із технічних причин не зміг виїхати з Харкова до Київ, і був замінений іншим поїздом "Укрзалізниці".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування