Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник Януковича: президент доручив готувати поправки до "языка"

Субота, 7 липня 2012, 10:55

Президент Віктор Янукович доручив Кабміну розглянути поправки до закону про мовну політику для того, щоб, підготувати зміни до вже прийнятого закону.

Про це повідомив депутат від Партії регіонів, представник президента в парламенті Юрій Мірошниченко, якого цитують Ukranews.

За його словами, під час зустрічі з лідерами фракцій глава держави висловив жаль, що не були розглянуті поправки до законопроекту про мовну політику, багато з яких враховують рекомендації "Венеціанської комісії".

"Був присутній (на зустрічі) і представник Кабінету Міністрів. Він (Янукович) сказав:" Я вас прошу, щоб ви розглянули ці поправки, і, можливо, навіть внесли свій законопроект для того, щоб вдосконалити зміст прийнятого закону", - повідомив Мірошниченко.

Він також зазначив, що президент має намір вирішити, підписувати чи ні закон про мовну політику лише після ретельного правового аналізу документа.

При цьому він підкреслив, що Янукович і глава Верховної Ради Володимир Литвин не знали про те, що відбувалося в парламенті під час голосування за закон про мовну політику.

Мірошниченко зазначив, що президент скасував підсумкову прес-конференцію саме через події в Раді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування